úterý 5. ledna 2016

Vítejte na mysliveckém blogu!

Vážení myslivci,
přátelé myslivosti a přírody, dovolte abych vás přivítal na nově spuštěných stránkách s názvem www.myslivecky.cz.

Tyto stránky vznikly po několika strávených týdnech, při čekání na srnce I. věkové třídy, jakožto druhotný produkt, mého úspěšného slovení obeznaného kusu. Rád bych těmito stránkami sdílel, moje dojmy a zážitky z myslivosti jako takové, tak zážitky, které jste zaznamenali vy, při dosledu, či šoulačce, brigádách či veselicích posledních lečích nebo společných akcích honech na drobnnou, či na naháňkách.

Rád bych se zároveň touto formou podělil o návody, fígle, rady, a postřehy starších zkušenějších myslivců, a ujednotil si tak představu o realizaci myslivosti v různých koutech naší země. Dostatečný prostor bych poté chtěl věnovat zajímavostem z vašeho okolí, postřehům, fotogalerii Vámi slovených kusů s následným hodnocením.
Nepravidelně, byste měli zaznamenat pozvání zvláštního hosta, který spojil svůj život s myslivostí, či přírodou. Přijde řeč i na testování, a srovnávání, vesměs všech, nezbytností, které myslivci při svém koníčku využívají. Proto si na mušku vezmeme, srovnání mezi jednotlivými dovozci oblečení, střeliva, zbraní, firmami zprostředkujících lovy v zahraničí a toho ostatního.

Snažil jsem se myslet i na dění ve vašem okolí a realizaci akcí, cvičné střelby, otevřené hony, poslední leče, které probíhají či budou probíhat za Vaší účasti.

K tomu by měl přehledně přispět plán akcí. Pochopitelně nazapomeneme ani na myslivecký kalendář.
V neposlední řadě, určitě nezapomeneme na nejvěrnějšího přítele myslivce, čimž je jeho pes, Jednotlivým plemenům se pokusíme v průběhu času věnovat do hloubky – trochu více pod srst . Pro registrované jsou připravené zajímavé slevy na myslivecký sortiment eventuelně slevy představeného zboží.

Lovu a Lesu Zdar! Příjemné čtení Vám přeje Vašek




Žádné komentáře:

Okomentovat