středa 23. března 2016

Puškohledy Leupold


Přátelé, kamarádi, Leupold americký výrobce puškohledů a zobrazovací techniky z Oregonu si své místo našel jak mezi lovci tak v řadách americké armády.

Puškohledy Leupold z USA prošly dlouhým vývojem a ověřováním v lovecké praxi. Největším přínosem pro zvýšení kvality má však používání a zdokonalování těchto zaměřovačů ve válečných konfliktech, kde armáda USA používá optiku Leupold. Nejprestižnější ocenění kvality optické řady MARK 4 / 6,5-20 x 50 je její použití na nově zavedené odstřelovačské pušce US ARMY M24 E1.
Byly provedeny srovnávací testy optické řady MARK 4 s výrobky renomovaných výrobců jako ZEISS a SWAROVSKI. Výsledek může být pro někoho překvapením, ale řada puškohledů MARK 4 je jejich rovnocenným konkurentem v technických parametrech. Puškohledy Leupold MARK 4 mají díky kurzu silné české koruny navíc velice přiznívou cenu.
Navíc je v ČR poskytována celoživotní záruka a tím odpadá riziko při případných reklamcích zasílaných přímo poštou do USA, kdy hrozí zadržení puškohledu celníky při vývozu z USA, protože na toto zboží se vztahuje přísné vývozní embargo.
Z velkého sortimentu puškohledů Leupold je zde nabízeno několik modelů, které jsou určeny pro nejpřesnější střelbu na velké dálky.
Rovněž je možné na objednávku zajistit i jiné modely puškohledů Leupold.

Vzkaz od výrobce :

Vážení zákazníci,
veškeré puškohledy, všech řad, i těch nejlacinějších VX-1 a VX-2 firmy LEUPOLD vždy měly, mají a budou mít čočky vyrobené ze skla!! Firma Leupold nikdy jiný materiál na výrobu čoček než je sklo nepoužila ani nepoužívá. Pokud někdo z Vás přijde do styku s informací, že jsou čočky plastové nebo vyrobeny z jiného materiálu než je sklo, je to dáno nevědomostí ( hloupostí ) daného zdroje informací, případně tím, že si někdo „výhodně“ koupil čínskou kopii puškohledu LEUPOLD. Podobně to platí i u země původu. Veškeré puškohledy všech řad jsou vyráběny výhradně a pouze v Oregonu, USA!!

Firma Leupold vyrobí a dodá na trh za měsíc více optik, než všichni evropští výrobci dohromady za rok…

K dostupným modelům na českém trhu patří následující modely:
Leupold MARK 4/6,5-20x50LR/M1/TMR,cena od 35.990,- Kč
Leupold VX-3 /6,5-20x40 EFR TARGET, cena od 23.400,- Kč
Leupold VX-3 /6,5-20x50 LR TARGET, cena do 27.000,- Kč
Leupold MARK 4/4,5-14x50LR/M1/MilDot,  cena od 35.990,- Kč
Leupold  MARK 4/4,5-14x50LR/M1/TMR, cena od 35.990,- Kč
Leupold MARK 4/6,5-20x50LR/M1/MilDot cena od 38.800,- Kč

Co k této špičce mezi puškohledy doplnit? Snad jen to že veškeré detailní informace o novinkách modelech a zpracování najdete na domovské stránce americké firmy Leupold a to na: www.leupold.com
A ti kteří stále váhají snad přesvědčí ti to, že doživotní záruka na tyto puškohledy platí již u dodavatelů i v ČR. Tak pěkný lov!



Žádné komentáře:

Okomentovat