pátek 25. března 2016

Savage Arms

Přátelé, kamarádi trh zbraní je nekonečný seznamme se proto s novinkou která se dostala již i na naše poulty. Americký výrobce klade důraz na lehkost přesnost a hlavně cenu.

Americká zbrojovka Savage Arms je v současné době jedna z nejpřednějších a největších firem na světě, vyrábějící vysoce kvalitní zbraně pro lov i sport včetně ultra přesných disciplín.
Zbraně firmy Savage Arms vynikají především nadstandartní přesností střelby. Díky této vlastnosti jsou nejprodávanějšími zbraněmi v tomto segmentu v USA.

Jejich vyjímečná přesnost je dána několika vyjímečnými vlastnostmi, jsou to:


  • Accustock -technologie kladoucí maximální důraz na uložení železí v pažbě
  • Accutrigger – nastavitelný spoušťový mechanizmus umožňující maximální precizi spouštění 
  • Potahované hlavně vyráběné stejnou technologií jako jsou Lothar Walther Letmo uložená hlava závěru, která zaručuje přesné uzamčení náboje v komoře
  • I ndividuální kontrola závěrové vůle u každé zbraně!!!


Model Lightweight Hunter je speciální loveckou kulovnicí, při jejímž vývoji byl kladen vysoký důraz na minimalizaci hmotnosti, při zachování výborných parametrů přesnosti i komfortu užívání. Je vybavena matně černěnou hlavní vyrobenou z uhlíkové oceli a speciálně odlehčenou dřevěnou pažbou opatřenou rybinami. Samozřejmostí je též plně stavitelný spoušťový mechanismus Accutrigger. Délka hlavně je 508mm a její stoupání 1:10". Zbraň je vybavena zásobníkem s kapacitou 4+1. Hmotnost zbraně je pouhých 2 495g. cena prodávané ho modelu se poté pohybje na 26 500 Kč s DPH.
Ráže:308 Win
Pažba:Dřevo
Typ zásobníku:Zásobník
Kapacita zásobníku / schránky:4 +1
Spoušť:Stavitelná
Celková délka:1 020 mm
Délka hlavně:508 mm
Hmotnost:2 495 g


Žádné komentáře:

Okomentovat